Wij de werving,
u de selectie!

Plaats uw vacatures op onze niche vacaturesites en
betaal alleen als uw nieuwe medewerker gaat starten
(100% no cure no pay).

Plaats gratis vacatures

Uw vacatures worden (handmatig of volledig geautomatiseerd) geplaatst in ons netwerk van niche vacaturesites.

Onze sitemanagers verzorgen de bijpassende e-mailingen, vacaturezoekmachines en social media.

U betaalt pas als uw nieuwe medewerker gaat starten, (half fulltime bruto maandsalaris)

Tijd voor vernieuwing:

Vacatures betaald plaatsen en maar hopen dat de goede kandidaat reageert, dat is niet meer van deze tijd. Daarom heeft Twiglers hetzelfde belang als u, een gekwalificeerde startende medewerker. Wij de werving, u de selectie en pas betalen als uw nieuwe medewerker gaat starten.

Werkzoekenden Centraal:

De sollicitant staat bij Twiglers centraal. We helpen werkzoekenden met advies op gebied van werk en juridische zaken en daarnaast belonen we hun vertrouwen in ons bedrijf met een unieke startpremie (een extra motivatie om bij uw bedrijf te solliciteren).

Hoe vind ik de beste kandidaten?

Plaats uw vacatures Twiglers

1. Plaats uw vacatures

Uw Twiglers.nl vacatures plaatst u gratis, maak hier een account aan. Voor het plaatsen van uw vacatures op onze niche vacaturesites neem contact op.

Proactieve marktbenadering Twiglers

2. Proactieve marktbenadering

Onze sitemanagers gaan aan de slag met uw vacatures. Ze verzorgen maatwerk e-mailcampagnes, plaatsen uw vacatures in de juiste vacaturezoekmachines en zorgen voor relevante social media campagnes.

Betaal pas bij een nieuwe medewerker Twiglers

3. Betaal pas bij een nieuwe medewerker.

Nieuwe medewerker gevonden? Neem dan contact met ons op, we sluiten de vacature en verzorgen dan pas de factuur.

Ons bereik

Twiglers heeft met ruim 50.000 vacatures een zeer professioneel bereik in de Nederlandse vacaturemarkt. Alleen gaat het ons niet om het zijn van de grootste, wel van de meest relevante.

Promeon Security Twiglers

Erik van der Zanden

Promeon Security

"Inmiddels doen we al zes jaar prettig zaken met Twiglers. We hebben inmiddels een prima relatie opgebouwd waarin we alles kunnen vragen en niets te veel gevraagd is. Ze denken graag met ons mee voor de juiste invulling in ons vraagstuk en voeren de werkzaamheden via het brede netwerk prima uit. We hebben inmiddels ook een aantal wervingscampagnes met ze gedraaid waarin we voortdurend op de hoogte worden gehouden en bijgeschaafd wordt waar nodig. Een aanrader dus!"

CenterParcs Twiglers

Thijs Hoekzema

CenterParcs

"Goede Service, hoog aantal reacties en een goede prijs. Daarom zullen we onze horecavacatures altijd bij Twiglers plaatsen."

Humares Twiglers

Hans Scheers

Humares

"Eindelijk een jobboard die het lef heeft om het ├ęcht anders te doen! Loon naar resultaat, niet meer betalen voor het plaatsen van een vacature en dan maar afwachten of er geschikte kandidaten op afkomen. Baanindetechniek.com heeft zich in het verleden al bewezen als een effectieve niche site, dus de basis om te presteren ligt er. En, niet onbelangrijk: het risico is beperkt, want als wij niet plaatsen zijn er ook geen kosten. Natuurlijk moeten ze zich binnen het nieuwe concept nog bewijzen, maar wij staan graag op de voorste rij!"

Contact icon Twiglers

Neem contact met ons op

We helpen u graag, of het gaat om een enkele vacature, of om doorlopende werving op tientallen vacaturesites.

Contact opnemen