Wij de werving,
u de selectie!

Plaats uw vacatures gratis op
onze niche vacaturesites

Plaats gratis vacatures

Alle vacatures worden (handmatig of volledig geautomatiseerd) geplaatst in ons netwerk van niche vacaturesites.

Onze recruitment marketeers verzorgen de bijpassende e-mailingen, vacaturezoekmachines en social media.

U betaalt helemaal niets voor plaatsen en acquisitie.

Tijd voor vernieuwing:

Betalen voor wervingsadvertenties in de hoop dat de juiste kandidaat reageert, dat is inefficiënt en duur. En dit terwijl proactief werven (ook online) veel effectiever werkt. Daarom gaat Twiglers voor u actief op zoek naar gekwalificeerde medewerkers. We zijn vooral scherp op techniek performance en webdevelopment en besteden verder veel aandacht aan doelgerichte dienstverlening, efficiency en transparantie.

Werkzoekenden Centraal:

De sollicitant staat bij Twiglers centraal. Werkzoekenden willen eerlijke vacatures, concrete informatie en gericht kunnen zoeken. Bij Twiglers stuiten kandidaten daarom niet op één grote bulk vacatures, maar vinden via duidelijk gedefinieerde niche vacaturesites eenvoudig hun weg. Met Job Alert blijven ze op de hoogte van de nieuwste, passende vacatures en over de chat kunnen ze rechtstreeks met ons communiceren.

Vind de beste kandidaten

Plaats uw vacatures Twiglers

1. Plaats uw vacatures

Op Twiglers.nl plaatst u gratis vacatures: maak hier een account aan. Voor het plaatsen van uw vacatures op onze niche vacaturesites neem contact op.

Proactieve marktbenadering Twiglers

2. Proactieve marktbenadering

Onze recruitment marketeers gaan aan de slag met uw vacatures. Ze verzorgen maatwerk e-mailcampagnes, plaatsen uw vacatures in de juiste vacaturezoekmachines en zorgen voor relevante social media campagnes.

Betaal pas bij een nieuwe medewerker Twiglers

3. Extra promotie?

Twiglers kan u extra promotie mogelijkheden bieden. Neem hiervoor contact op

Ons bereik

Twiglers heeft met ruim 50.000 vacatures een zeer professioneel bereik in de Nederlandse vacaturemarkt. Alleen gaat het ons niet om het zijn van de grootste, wel van de meest relevante.

Promeon Security Twiglers

Erik van der Zanden

Promeon Security

"Inmiddels doen we al zes jaar prettig zaken met Twiglers. We hebben inmiddels een prima relatie opgebouwd waarin we alles kunnen vragen en niets te veel gevraagd is. Ze denken graag met ons mee voor de juiste invulling in ons vraagstuk en voeren de werkzaamheden via het brede netwerk prima uit. We hebben inmiddels ook een aantal wervingscampagnes met ze gedraaid waarin we voortdurend op de hoogte worden gehouden en bijgeschaafd wordt waar nodig. Een aanrader dus!"

CenterParcs Twiglers

Thijs Hoekzema

CenterParcs

"Goede Service, hoog aantal reacties en een goede prijs. Daarom zullen we onze horecavacatures altijd bij Twiglers plaatsen."

Humares Twiglers

Hans Scheers

Humares

"Eindelijk een jobboard die het lef heeft om het écht anders te doen! Loon naar resultaat, niet meer betalen voor het plaatsen van een vacature en dan maar afwachten of er geschikte kandidaten op afkomen. Baanindetechniek.com heeft zich in het verleden al bewezen als een effectieve niche site, dus de basis om te presteren ligt er. En, niet onbelangrijk: het risico is beperkt, want als wij niet plaatsen zijn er ook geen kosten. Natuurlijk moeten ze zich binnen het nieuwe concept nog bewijzen, maar wij staan graag op de voorste rij!"

Contact icon Twiglers

Neem contact met ons op

We helpen u graag, of het gaat om een enkele vacature, of om doorlopende werving op tientallen vacaturesites.

Contact opnemen