Werken-bij site: Ontvang binnen 72 uur sollicitanten

Geen opstartkosten en direct opzegbaar!

Vraag meer informatie aan

Binnen 72 uur sollicitanten ontvangen met uw eigen werken-bij site

Marketingondersteuning (direct sollicitaties ontvangen)

Geen opstartkosten & per maand opzegbaar

Twiglers

Werken-bij site binnen 72 uur online

The Next Crowd (partner van Twiglers) ondersteunt zowel directe werkgevers als bureaus met de succesvolle formule 'Recruitment on demand'. 

The Next Crowd, als partner van Twiglers, heeft een online wervingsformule ontwikkeld bestaande uit een combinatie van product en dienst. 

Next Crowd VDL
Het product is de Werken-bij site (zie afbeelding hierboven). Deze site fungeert als representatief visitekaartje. In tegenstelling tot op de eigen (corporate) website wordt de organisatie op de Werken-bij site als werkgever gepresenteerd. Potentiële sollicitanten kunnen zonder afleiding alle relevante informatie vinden over vacatures, bedrijfscultuur, arbeidsvoorwaarden en meer. 

Vanuit deze online omgeving beheren de marketeers van The Next Crowd alle campagnes en dragen zorg voor een hogere instroom aan kandidaten online. De vacatures worden onder andere op een 20-tal vacaturezoekmachines (jobboards) geplaatst waarmee samengewerkt wordt. Daarnaast beheert The Next Crowd de marketingcampagnes en koopt bij diverse bronnen gericht traffic in. The Next Crowd neemt de gehele online werving over.

Door snel te schakelen en campagnes bij te stellen, vergroten we de conversie. Deze toegevoegde dienstverlening zorgt voor een online succesformule waarmee The Next Crowd opdrachtgevers meerdere keren per jaar mag ondersteunen bij diverse wervingsvraagstukken.

Facts and figures

Vetipak 10 vacatures 3 maanden 257 sollicitaties

Upstairs 8 vacatures 3 maanden 83 sollicitaties

Coolblue 31 vacatures 3 maanden 213 sollicitaties

Blog: Interessante artikelen

Hoe krijg ik meer traffic op mijn recruitmentsite? | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Je recruitmentsite, of werken-bij site is het kloppende hart van je werving, maar hoe krijg je nu meer traffic? We hebben enkele belangrijke tips uitgewerkt!

Lees meer
Hoe je corona gebruikt om je recruitment sterker te maken | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Bijna iedereen zit al weken binnen, dus ook recruitment Nederland. Lieve recruiters: bel vooral de psychiater niet als je al tegen de muren begint te praten, maar bel de psychiater als de muren terug beginnen te praten.

Lees meer
Zo komt je nieuwsbrief niet in de spam terecht | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

E-mailprogramma’s maken het marketeers steeds lastiger. Heb je net uren zitten werken aan een perfecte template, komt de nieuwsbrief in de spam terecht. Het resultaat: een minimaal openingspercentage, 0 conversies en een gefrustreerde emailmarketeer. Niet alleen kleine bedrijven hebben hier last van, ook de nieuwsbrieven van grote ketens komen soms in de ongewenste mail terecht.  

Lees meer

Deze klanten gingen u o.a. voor:

XPO Logistics

Coolblue

Jumbo

CBR

quote-picture-crown

"De 'werken bij site' van Twiglers krijgt van mij een dikke negen!'', aldus Danielle Eradus van Crown Uitzendgroep. Crown Uitzendgroep maakte tijdelijk gebruik van de professionele wervingssite voor het aantrekken van voornamelijk productiemedewerkers.

Danielle in het kort over dit nieuwe recruitmenttool: “Ik heb de ‘werken bij site’ als zeer positief ervaren. De vacaturesite is voor recruiters eenvoudig hanteerbaar en een groot voordeel is dat hij erg snel is. Verder heeft de vacaturesite in vier maanden tijd ons een massa kandidaten opgeleverd.

Uw eigen werken-bij site is binnen 72 uur live. 995 Euro per maand (geen opstartkosten), stoppen wanneer u wilt.

 

Contact opnemen
quote-picture-lizette

Onze klanten werken met Twiglers, omdat we niet alleen een werken-bij site leveren, maar vooral ook de sollicitanten die erbij horen. De markt vraagt om steeds betere en flexibele oplossingen, vandaar dat onze werken-bij sites per maand opzegbaar zijn.

Lizette Bos - Product Manager Werken-bij
06 - 83 45 13 71 of lizette@twiglers.com

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin

Werken-bij Portfolio

Pay for People

De (tijdelijke) Werken-bij site voor Pay for People staff professionals te werven.

Liever werven op basis van Cost per Applicant?

Werf met het Twiglers netwerk van niche vacaturesites en betaal alleen per sollicitant.

 

Klik hier voor meer informatie