Ralph Kleijer

Een enorm leergierige persoonlijkheid met doorzettingsvermogen, dat is Ralph Kleijer (1980) ten voeten uit. Een gedreven persoon met een sterk analytisch vermogen die vanuit zijn theoretische kennis (onverwachte) verbanden kan leggen en creatieve oplossingen bedenkt.

Van origine opgeleid als stedenbouwkundige maakt hij eind 2010 de overstap naar online marketing specialist; een vak waarin hij zich al snel ontpopt als autoriteit op het vlak van contentbeheer en het structureel finetunen van SEO en SEA. Hij haalt erg veel voldoening uit het zoeken naar manieren om websites beter zichtbaar te maken en zoekresultaten te optimaliseren. Hierbij gaat hij doelgericht te werk, maar ook altijd met een breed georiënteerde, open blik.

Ralph geniet van het onverwachte. Zowel bij het bedenken van onvermoede antwoorden en adviezen als in het beleven van plotselinge kicks. Hij ervaart ieder jaar graag iets nieuws en zoekt daarvoor de uitdaging niet in de meest voor de hand liggende activiteiten: skydiven, zwarte piste skiën en opwindende backpacktrips. Verder is hij fervent liefhebber van bordspellen.


Deze enerverende midden dertiger is een online junkie en getallenfreak; echter niet een uit het genre dat in zijn eigen werkelijkheid leeft. Integendeel, deze sportieve, sociale collega zit als Performance Twigler op de stoel van de vaardige spil in het web.

Neem contact op

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin