Nicole Smolenaers

Even voorstellen: Nicole Smolenaers (1968) neemt de rol van PR Twigler voor haar rekening. Naast een vlotte pen, een snelle geest boordevol creatieve ideeën die desgewenst ook commercieel denkt, heeft ze een extra zintuig om de essentie van een verhaal weer te geven in een lekker leesbare tekst.
 
Inmiddels heeft ze meer dan twintig jaar ervaring in het schrijven van zowel human interest artikelen als reclame- en zakelijke teksten. Als begin twintiger startte ze min of meer per toeval als pr- en reclame medewerker bij een cosmeticabedrijf. Later begon ze op freelance basis te schrijven voor diverse printmedia, vulde dit aan met de (eind)redactie van een aantal vakbladen en uiteindelijk resulteerde dit alles in een eigen uitgeverij.

Na ruim vijf jaar met verve de kar te hebben getrokken, besefte ze dat ze naar meer ruimte voor nieuwe dingen verlangde. Dus gooide ze het roer om. Ze houdt dan ook van vrijheid, gedijt niet in een opgelegde structuur. Wel is ze, en dat durft ze gerust te stellen, loyaal tot op het bot. Andere eigenschappen waaraan ze waarde hecht zijn eerlijkheid, betrokkenheid en wederzijds respect.

Nicole gelooft in dynamische en organische groei, in constante ontwikkeling. Ze heeft geen aversie tegen de goede standaard, gelooft echter meer in originele concepten met een onderscheidend karakter en een sterk eigen identiteit. Vooral het in het licht zetten van vernieuwende onderwerpen ziet zij als een inspirerende uitdaging. Dit maakt haar tot de ideale pr-vrouw voor Twiglers.

Neem contact op

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin