Maikel Doeze

Even voorstellen...
 
Vanuit Arnhem komt Maikel Doezé (1990) het team versterken. Deze webdeveloper pur sang is vooral door het bedrijfsleven gevormd. Door na zijn studie in het diepe te springen, heeft hij zich ontwikkeld als een echte allrounder, die een site zowel aan de frontend als backend kan ontwerpen. Bovendien weet hij de human touch terug te brengen in het digitale tijdperk.
 
Zijn brede oriëntatie is een goede aanvulling op de expertise binnen Twiglers, waar hij als een soort troubleshooter functioneert. Hoe complexer de materie, hoe groter zijn enthousiasme. Deze computernerd ziet geen problemen, alleen uitdagingen en hij bijt zich vast totdat de oplossing gevonden is. De beste oplossing, welteverstaan. Hij zorgt dat applicaties geoptimaliseerd, gestabiliseerd en uitgebreid worden zodat de techniek continu up-to-date blijft en soepel werkt. Klantvriendelijkheid is daarin een belangrijke factor.
 
Maikel is dan ook een mensenmens, een echte teamspeler. Hoewel hij als enige in Oost-Nederland woont, heeft hij wel zuidelijke roots waardoor hij de aansluiting met zijn collega’s niet mist. Integendeel, zijn gevoel voor humor sluit naadloos aan op dat van de overige Twiglers.
In zijn vrije tijd trekt de globetrotter graag de wijde wereld in om zoveel mogelijk culturen op te snuiven. Als een moderne ‘easy rider’ doet hij dit het liefst op zijn geliefde motor, met het gitaarkoffer op zijn rug, even volledig vogelvrij.

Neem contact op

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin