Arjan Elbers

Even voorstellen…

De dagelijkse leiding bij Twiglers is handen van Arjan Elbers (1978). El jefe, Don, the Chief oftewel Directing Twigler (what’s in a name). Arjan leidt de organisatie met een opmerkelijke bevlogenheid. Hij beschikt over een overdosis energie en - in tegenstelling tot het gros van de mannen - over het talent om efficiënt te multitasken.

Hij gaat van de ene afspraak naar de andere, vraagt tussendoor om updates die hij ook daadwerkelijk opslaat in het juiste gedeelte van zijn brein, en houdt tegelijkertijd binding met zijn achterban. De medewerkers op kantoor begrijpen hem en anticiperen moeiteloos op zijn aanwijzingen. Arjan heeft een fingerspitzengefühl voor mensen, een neus voor goede deals en juiste matches. Dit heeft hij bij de totstandkoming van het Twiglers team wederom bewezen.

Deze kwaliteit heeft hij optimaal ontwikkeld tijdens ruim tien jaar ervaring in professionele arbeidsbemiddeling en internationaal recruitment. Na deze periode startte hij in 2009 samen met een compagnon Get.Noticed, een niche ontwikkelaar voor recruitmentsites, jobboards en werken-bij websites. Hij is nog altijd betrokken als aandeelhouder, maar vanaf mei 2016 eindverantwoordelijk voor Twiglers. 

Waarom? Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Arjan zoekt het avontuur. Hij is ongelofelijk gedreven en geeft zich volledig als hij ergens in gelooft, schopt desnoods ook heilige huisjes omver, zolang het (altijd nobele) doel maar bereikt kan worden.

Neem contact op

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin