Post gratis je vacatures op meer dan 40 verschillende niche sites

Een update over Twiglers

30 / 07 Post gratis je vacatures op meer dan 40 verschillende niche sites | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

In 2016 is Twiglers begonnen als de vacaturesite die het helemaal anders ging doen. De afgelopen vier jaar heeft Twiglers zichzelf ontwikkeld tot een jobboard met meer dan 40 specifieke niche vacaturesites en een aanwezigheid op sociale platformen als Facebook en Instagram.

 

Begin dit jaar is Twiglers begonnen met een nieuwe strategie. Om ons bereik te vergroten en nog meer bedrijven de kans te bieden om de beste kandidaat voor haar vacatures te vinden, is het vanaf nu mogelijk om gratis uw vacatures te plaatsen op de Twiglers website. Dit kan op twee manieren:

- U kunt uw vacatures handmatig plaatsen via uw accountpagina of

- Lever de vacatures aan in de vorm van een XML feed.

 

Wilt u meer informatie hierover of heeft u vragen? U kunt ons nog steeds bereiken via servicedesk@twiglers.com.

 

Wilt u uw vacatures nog meer op laten vallen? Dan zijn er vanuit Twiglers promotie opties. Wij kunnen voor u uw vacatures promoten door ze bijvoorbeeld topvacature te maken op een van onze niche vaacaturesites, of ze meenemen in onze social media campagnes. Heeft u interesse of wilt u meer weten? U kunt ons dan ook hierover bereiken via servicedesk@twiglers.com.

 

Wij kunnen niet wachten om u te helpen in de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat. We hopen u snel te zien op Twiglers!

 

 

 

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin