Een baan onderweg

Een baan in de transport

03 / 06 Een baan onderweg | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Ben jij graag onderweg tijdens het werk? Werk je graag achter het stuur? Dan zijn de banen in deze Twiglers blog misschien iets voor jou. Deze keer bespreken we een aantal banen in de transport.

Buschauffeur - Arriva

Als buschauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en prttig vervoer van je passagiers. Je rijdt volgens een vastgestelde dienstregeling in wisselende en onregelmatige diensten. Een baan als buschauffeur is erg afwisselend. Meer weten? Klik dan op een van de volgende links, de vacature is namelijk beschikbaar in verschillende steden: Roosendaal, 's Hertogenbosch, Rosmalen, Oosterhout, Eindhoven, Best, Helmond, Breda, Oss.

Chauffeur/installateur met technische affiniteit voor A-merken (Venlo) - Janssen Distribution Services

Zit jij graag op de weg en vind je het leuk om technisch bezig te zijn? Vind jij het leuk om een babbeltje te maken met een klant? Dan willen we graag meer van jou weten! Janssen Distribution Services in Venlo biedt je een uitdagende, afwisselende baan met goede voorwaarden. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Chauffeur met technische affiniteit (Meppel) - Janssen Distribution Services

Klanten waarderen de gedrevenheid en betrokken persoonlijke houding van Janssen Distribution Services en dat is precies waarom je er zou willen werken. Je bent veel onderweg. Soms alleen en soms met een collega. Je brengt meestal apparaten weg en vaak sluit je deze ook aan op locatie. Daarbij heb je contact met de mensen op die locatie. Je wordt opgeleid voor de technische handelingen te kunnen uitvoeren en je krijgt adviezen voor de communicatie. Daarnaast is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Meer weten? Klik dan hier!

Wil je alle transport vacatures zien? Kijk dan eens op onze speciale transport website!

 

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin