Veiligheid boven alles!

Alles over een baan bij G4S!

07 / 05 Veiligheid boven alles! | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Veiligheid gaat boven alles. Vandaar dat G4S op zoek is naar beveiligers voor vier verschillende vacatures. G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Je kan ze onder anderen vinden op vliegvelden en in de transport. G4S is actief door heel Nederland, hierdoor zijn er ook vacatures op verschillende plekken in het land. Maar welke vacatures zijn er nu eigenlijk van G4S? We nemen ze nu met je door!

Camera Observant (36 uur) - Almere

Ben jij die Camera Observant die niets ontgaat? Kan jij alle details vinden in een camerafeed? Lijkt het jou een mooie uitdaging om samen met collega’s te zorgen voor een veilige woonomgeving in de gemeente Almere? Dan is een baan als camera observant misschien iets voor jou!

In deze functie werk je voor 80% als observant en 20% als BOA. Je dient vandaar ook een geldig BOA certificaat (domein) te hebben, of bereid zijn om deze te halen. Tevens heeft het een voorkeur als je ervaring hebt in de branche. Wil je meer weten over deze baan en solliciteren? Lees dan hier verder.

Groepsleider Shell (32 tot 38 uur) - Rotterdam

Als groepsleider bij G4S stuur je een team aan van 30 beveiligers en receptionisten aan op de locatie Shell Pernis en ben je ook meewerkend voorman. Je begeleidt alle beveiligers en receptionisten en zij kunnen ook naar jou toe komen voor eventuele vragen die zij kunnen hebben. Ook ben jij de contactpersoon met de klant, wanneer zij vragen en/of opmerkingen over de bedrijfsvoering hebben kunnen ze bij jou terecht. Er wordt verwacht dat je een beveiligingsdiploma hebt en een coördinator 3 diploma (of bereid bent om deze te halen). Denk jij dat deze baan helemaal iets voor jou is? Lees dan hier verder.

Security Host Politie (32 tot 38 uur) - Den Haag/Zoetermeer

Ben jij een ervaren security host en spreekt het je aan om bij verschillende objecten van de Politie te werken? Kan jij naast goede beveiliging, ook goede gastvrijheid verzorgen? Wellicht is deze baan dan iets voor jou! Je zal werken in een dynamische omgeving waar je in contact zal komen met verschillende medewerkers en bezoekers. Je dient in het bezit te zijn van een beveiligingsdiploma en minimaal twee jaar werkervaring met receptie te hebben. Ook ben je in staat om op het betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek te wachten (de BGO lang duurt gemiddeld 2 tot 3 maanden). Ben je al enthousiast geworden? Lees dan hier verder.

Security Host (38 uur) - Amsterdam

Ben jij pro-actief, stressbestendig en heb jij een open en energieke uitstraling? En zou jij het visitekaartje willen zijn van een mooie klant in Amsterdam? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou! Bij de opdrachtgever van G4S in Amsterdam zal je als security host een combinatie hebben van receptionist(e) en beveiliger. Naast je vaardigheden als beveiliger, is gastvrijheid dus ook een belangrijk punt. Naast beveiligen, zul je je ook bezighouden met BHV-taken, loop je brand- en sluitrondes en stel je dagrapportages op. Er wordt verwacht dat je in het bezit bent van een beveiliger 2 diploma en over goede mondelinge- en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Zoals je ziet, kun je veel kanten op bij G4S. Elke week bespreken we verschillende bedrijven met verschillende vacatures, dus blijf de Twiglers blog in de gaten houden voor updates! Ook kun je ons volgen op Facebook, zodat je altijd op de hoogte blijft!

 

 

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin