Technische banen van Duynie Group

Technische banen bij Duynie Group

27 / 05 Technische banen van Duynie Group | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

In deze blog, bespreken we een aantal technische banen bij Duynie Group. Duynie Group is Europa's grootste bedrijf dat actief is in de valorisatie van bijproducten die vrijkomen bij de productie en verwerking van voedsel, dranken en biobrandstofproducten. Wil je alle vacatures van Duynie Group op Twiglers zien? Kijk dan op deze pagina!

Technisch Medewerker

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van zetmeel-win-installaties bij onze leveranciers met name frites en chips producenten. Ook train je onze leveranciers op operationeel en technisch niveau. De werklocatie voor deze vacature is in Nijmegen. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Machine Operator

Ben jij die gemotiveerde operator die de machine op volle toeren laat draaien? Wil jij samen met je collega’s in een team onze nieuwe duurzame fabriek vorm gaan geven? Dan is dit misschien een baan voor jou! Bekijk de vacature hier.

Allround Medewerker Techniek

Ben jij technisch van alle markten thuis? Dan kun je wellicht solliciteren als Allround Medewerker Techniek bij Duynie Group! Je kan de vacature vinden op de volgende pagina.

 

 

 

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin