Een baan als telemarketer

Werken als telemarketer voor Ontrac.

04 / 05 Een baan als telemarketer | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Ben jij iemand die commercieel ingesteld is en graag spullen aan de man wil brengen? Kun je inspelen op de gevoelens van mensen? Wellicht is een baan in de telemarketing dan wel iets voor jou.

In deze Twiglers blog, kijken we naar de banen van het bedrijf Ontrac. Ontrac is een zelfstandige Salesorganisatie met interessante opdrachtgevers en een positieve bedrijfscultuur. Je kunt er aan de slag als telemarketer voor verschillende bedrijven. Op Twiglers staan een aantal vacatures van het bedrijf, een paar highlights gaan we bespreken in deze blog.

Commercieel medewerker Binnendienst (fulltime)

In Utrecht is Ontrac op zoek naar iemand met ervaring in de commerciƫle binnendienst en met doorzettingsvermogen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn flexibele werktijden. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Sales medewerker (parttime)

In Utrecht is Ontrac op zoek naar iemand die affiniteit heeft met sales, zichzelf graag wil ontwikkelen en op zoek is naar een professionele sales organisatie waar ambitie geen grenzen kent. Als jij minimaal een jaar aantoonbare commerciƫle ervaring hebt en jezelf graag verder wil ontwikkelen, dan ben jij de persoon die Ontrac zoekt. Wil je meer weten over de vacature, lees dan hier verder.

Wil je alle vacatures van Ontrac zien? Klik dan hier. Ben je op zoek naar ander werk? Bekijk dan ons gehele aanbod op Twiglers!

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin