Wil jij aan de slag als bezorger?

Alles over een baan als bezorger

28 / 04 Wil jij aan de slag als bezorger? | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

In deze moeilijke tijd is er een ding wat we nu steeds meer doen: online bestellen. Hierdoor zijn veel bedrijven op zoek naar bezorgers! Hieronder hebben we een aantal vacatures voor je neergezet die zijn te vinden op Twiglers!

Parttime bezorger zaterdag - Olympia

Olympia is voor een opdrachtgever opzoek naar een parttime bezorger voor op zaterdagen. Je gaat tuinmeubels bezorgen door het hele land en ook monteren. Rijbewijs type B is een vereiste. Wil je meer weten? Lees dan hier verder. 

Parttime bezorger - Coolblue

Als bezorger voor Coolblue zorg jij voor bezorging met een glimlach. Er zijn flexibele werktijden vanaf 8 uur per week, leuke collega’s en volop kans om door te groeien. Rijbewijs type B is een vereiste. Wil je meer weten? Lees hier dan verder.

Chauffeur / Installateur met technische affiniteit - MIN32DGRS

In de functie van bezorger / installateur ga je goederen distributeren waarbij de producten ook vaak op locatie wordt geïnstalleerd. Klanten waarvoor je gaat werken zijn voornamelijk grote en kleine koffieklanten. Rijbewijs type B is een vereiste. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende vacatures te Twiglers in vele verschillende branches. Kijk eens rond op onze site en zoek de ideale baan voor jou!

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin