Een baan bij de specialist in duurzame voeroplossingen

Alles over banen bij Duynie Groep.

15 / 04 Een baan bij de specialist in duurzame voeroplossingen | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Al meer dan 50 jaar is de Duynie Group verantwoordelijk voor eten, drinken en biobrandstof in de argrarische sector. Bij Twiglers hebben we verschillende vacatures bij Duynie Group beschikbaar. Een aantal hiervan gaan we bespreken in deze blog. 

Een duurzaam resultaat: een beter financieel resultaat voor uw bedrijf, gecombineerd met een positieve bijdrage aan de kringlooplandbouw. De producten van Duynie Group maakt het mogelijk!

 

Sales Manager

Als sales manager bij Duynie Group werk je in een team van vier personen. Je zorgt ervoor dat alle processen op het gebied van verkoop optimaal verlopen. Je stelt in overleg met je leidinggevende en het team een verkoopplan op en coördineert marktonderzoeken. Wil je meer weten en solliciteren? Klik dan hier.

 

Operator

Bij deze vacature werk je als machinebediende-operator. Je beschikt over technische kennis/affiniteit, tevens is het best zwaar werk, dus fysiek moet je geen lasten hebben. De functie is tijdelijk, maar zodra het van beide kanten goed bevalt is er een mogelijkheid om op den duur over te gaan naar een vaste functie. Meer weten? Klik dan hier.

 

Service Monteur

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van zetmeel-win-installaties bij de leveranciers van Duynie Group, met name frites en chips producenten. Ook train je de leveranciers op operationeel en technisch niveau. Meer weten? Klik dan hier.

 

Wil je alle vacatures van Duynie Group zien? Kijk dan eens op de bedrijfspagina

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin