De recruitment webshop van Nederland is live!

Lees hier alles over de recruitment webshop van Nederland!

22 / 04 De recruitment webshop van Nederland is live! | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Vandaag is Recruitment-shop.nl gelanceerd, de eerste webshop specifiek voor recruiters en gelieerde professionals in Nederland.

Recruitment-shop.nl is letterlijk een webshop waar verschillende soorten recruitment trainingen, diensten, recruitment tools, recruitment boeken en tickets voor recruitment events gekocht kunnen worden. Ook (gratis) whitepapers, lidmaatschappen en oplossingen voor arbeidsmarktcommunicatie zijn hier te vinden.

De webshop is een initiatief van Getnoticed (digital recruitment agency), partner bedrijf van Twiglers. Producten en diensten van alle recruitment leveranciers van Nederland mogen in de recruitment-shop.nl staan (ja ook producten en diensten van concurrenten van Getnoticed).

Arjan Elbers, managing director van Getnoticed: "Dit is nu een typisch geval, van een nood een deugd maken. Het plan lag al ruim een jaar op de plank, nu is de tijd rijp! We kunnen iets doen voor de recruitment BV Nederland!"

Getnoticed heeft de Recruitment-shop.nl in het leven geroepen omdat het gewoon gemakkelijk is voor iedereen om een centrale “marktplaats” te hebben. Een overzichtelijke webshop om alle producten, diensten en evenementen overzichtelijk in één bij elkaar te zien.

Veel organisaties (zoals Recruiters United, Voor Tekst, Digitaal Werven, HetRecruitingKantoor, Joboti en veel anderen) presenteren hun producten, diensten en evenementen in de webshop.

Nieuwe leveranciers van recruitment producten- en diensten kunnen zich uiteraard gewoon melden via de klantenservice in de webshop.

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin