De beste Coolblue vacatures!

Ben jij benieuwd naar wat Coolblue te bieden heeft qua vacatures? Dan is deze blog voor jou!

19 / 03 De beste Coolblue vacatures! | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Coolblue is een van de snelst groeiende webshops van Nederland. De kans is groot dat jij, of een kennis, er al eens iets besteld heeft! Ben jij fan van deze website en zou je er graag willen werken? Dat kan! Bij Twiglers hebben wij een aantal vacatures van Coolblue staan, een paar van de leukste hebben we in deze blog voor je verzameld. 

Weekend bezorger

Wil jij voor Coolblue werken, maar dan wel in het weekend? Dan heb je geluk, want Coolblue is opzoek naar een bezorger voor in het weekend. Je werkt standaard op zaterdag en zondag en bent flexibel inzetbaar tussen 07:00 uur en 23:00 uur. Als je meer wil weten over deze vacature, kijk hier dan verder.

Teamleider outboundplanning

Ben jij iemand die goed overzicht kan houden? Ben je op zoek naar een leidinggevende functie? Kun je goed coachen en collega’s enthousiast maken? Dan is een functie als teamleider outbound planning bij Coolblue misschien iets voor jou! Meer weten, lees dan hier verder!

Assistent shopmanager Brussel

Coolblue is niet alleen actief in Nederland, ook in België kun je er terecht! Voor de Coolblue winkel in België wordt er gezocht naar een assistent shopmanager. Je zal het personeel aansturen, bent het eerste aanspreekpunt voor vragen/problemen en rapporteert aan de store- en regiomanager. Ben je bekwaam in zowel de Nederlandse als Franse taal, lees dan meer over de functie hier.

Teamleider repairs Amsterdam

Ben jij technisch goed ingesteld en kan je goed mensen aansturen? Wellicht heb je dan interesse in de functie van teamleider repairs bij de Coolblue winkel in Amsterdam. Je geeft leiding aan het reparatieteam en bent eindverantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling. Ook zal je trainingen geven aan de reparateurs. Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Parttime verkoopmedewerker Utrecht

Als laatste hebben we nog een vacature die je het misschien nog wel het meest in contact brengt met de klanten van Coolblue; parttime verkoopmedewerker bij de Coolblue winkel in Utrecht. Als je klantvriendelijk ingesteld bent, goed kan inspelen op de behoefte van mensen, goed bent in het beantwoorden van vragen en mensen naast een product ook een glimlach wil verkopen, dan ben je de persoon die Coolblue zoekt. Kijk snel hier verder als je interesse hebt!

Zoals je kan zien, heeft Coolblue een breed aanbod aan vacatures. Van bezorgen, tot het magazijn tot in de winkel. Ben jij nu geïnteresseerd in welke vacatures Coolblue nog meer te bieden heeft? Kijk dan snel op de Coolblue pagina, hier staan alle vacatures voor je gesorteerd.

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin