Twiglers zorgt voor jouw horeca personeel

Snel horecapersoneel ontvangen!

04 / 03 Twiglers zorgt voor jouw horeca personeel | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Personeel zonder passie en ontevreden gasten.

Horeca is in Nederland een zeer lucratieve business. Laten we eerlijk zijn, Nederlanders doen niks liever dan bij de eerste zonnestraal met zijn allen een terrasje pikken. Ze drinken graag meerdere drankjes, misschien zelfs met een hapje erbij en genieten volop van het Bourgondische leven.En toch zijn jouw gasten ontevreden.... Waarom? Je kampt met een gebrek aan personeel en het personeel waarover je beschikt, is niet goed opgeleid, straalt geen passie uit en is in zijn algeheelheid niet geschikt voor dit werk. Maar het zijn wel de beste mensen die jij op dit moment kunt vinden om je zaak draaiende houden.


Er is al jaren een ernstig personeelstekort in de horeca. Oplossingen zijn nog niet gevonden, waardoor restaurants en cafés (deels) hun deuren sluiten, omdat er gewoonweg geen personeel is.
Een baan in de horeca is een van de mooiste banen die er bestaan, echter er is weinig goed opgeleid personeel te vinden. Mensen staan tegenwoordig niet meer te springen om in de horeca te werken, omdat het de reputatie heeft slecht te betalen en veel overuren maken is eerder regel dan uitzondering.
Hoe dit komt? Juist door het gebrek aan personeel, het is als het ware een vicieuze cirkel.
 

Laten we jou een handje helpen!

Wij beweren niet dat we al je problemen gaan oplossen, maar willen jou wel een helpende hand toereiken. Wellicht heb je geen budget om grote marketingcampagnes op te zetten of heb je dit al gedaan, met tegenvallend resultaat.


Pak het eens anders aan!

Plaats jouw vacatures op Twiglers en in plaats van veel geld te betalen voor het plaatsen van vacatures, betaal je alleen voor de sollicitanten die je daadwerkelijk ontvangt.
Jij blij, omdat je geen hoge kosten hoeft te maken om nieuw personeel te werven.
Wij blij, omdat wij jou een helpende hand kunnen bieden.


Grote namen gingen jou al voor, zoals Fletcher en Roompot .
Zij plaatsen al een aantal jaren vacatures bij Twiglers en hebben hierdoor veel sollicitanten ontvangen en geschikte kandidaten kunnen plaatsen.


Dus waar wacht je nog op? Toch niet op het moment waarop je jouw zaak moet sluiten? Onderneem nu actie en plaats je vacatures bij Twiglers!

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin