Werken-bij CPM

Binnen zes weken naar 200 nieuwe medewerkers.

03 / 07 Werken-bij CPM | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

CPM Netherlands International Field Marketing is een grote organisatie met een passie voor sales en het groot maken van merken. Ze bieden een mix aan oplossingen voor iedere klant op maat gemaakt. Van onze innovatieve manier van online werven waren ze direct gecharmeerd. Na tekst en uitleg hadden zij binnen no time alle content verzamelt voor een eigen Werken-bij site. En met het streven naar het aannemen van 200 nieuwe medewerkers is er een uitdaging geboren waar ook onze marketeers warm van worden! 

Bekijk de website hier!

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin