Meer dan 20.000 sollicitanten!

20.000 sollicitanten

03/07 Meer dan 20.000 sollicitanten! | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

In het afgelopen anderhalf jaar hebben wij ruim veertig Werken-bij sites mogen ontwikkelen voor de meest uiteenlopende klanten.

Van grote, bekende concerns, die vaak internationaal georiënteerd zijn, tot kleine ondernemers die keihard aan de weg timmeren. Opvallend is dat steeds meer intermediairs en detacheerders ons eveneens weten te vinden. Samen bundelen we onze krachten in een ideale combinatie van werving en selectie om zo de direct employers optimaal te ondersteunen.

Een gepersonaliseerde recruitmentsite (op naam van de werkgever) spreekt immers veel meer tot de verbeelding. Kandidaten krijgen meteen een gevoel bij de organisatie, een duidelijke indruk van de mogelijk toekomstige werkplek en zijn daardoor veel sneller geneigd om te solliciteren.

Piekmaand
De teller van sollicitanten, die via onze Werken-bij sites zijn binnengekomen, is ondertussen de 20.000 gepasseerd. Alleen de maand april leverde maar liefst 2.300 sollicitanten op. Uiteraard zijn we ontzettend blij met deze piekmaand. De afgelopen weken hebben we naar volle tevredenheid van onze klanten wederom enkele mooie Werken-bij sites opgeleverd. Meer informatie over deze Werken-bij site vind u hier.

We zijn natuurlijk enorm trots op de geboekte resultaten en willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We geloven oprecht dat de wereld - en dus ook de wereld van recruitment - steeds meer on demand zal gaan opereren. Met The Next Crowd willen we klanten met slimme, snelle en flexibele oplossingen begeleiden naar deze nieuwe, moderne manier van werven. Boost your recruitment on demand!

Hoogst haalbare conversie
Dit betekent dat we meteen schakelen op het moment dat de vraag naar nieuwe kandidaten ontstaat. We zorgen niet alleen dat – binnen 72 uur – een tijdelijke Werken-bij site online staat, we bieden tevens traffic- en marketingsupport aan om de hoogst haalbare conversie te behalen. Juist door deze combinatie ontstaat een professionele, efficiënte campagne voor online werving! We hopen meer bedrijven te mogen ondersteunen met onze manier van online werven.

Onze expertise wordt op basis van een maandabonnement aangeboden, gedurende de periode dat het wervingsproject loopt. Benieuwd of we ook uw organisatie of direct employer aan meer sollicitanten kunnen helpen? Neem contact op met ons via 085-0449449, we komen graag met u in contact om u te informeren over onze werkwijze en mogelijkheden.

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin