Aangenaam, The Next Crowd

Pleased to meet you, hope you catch my name: The Next Crowd!

13/06 Aangenaam, The Next Crowd | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

De Werken-bij site is ontstaan vanuit de vraag van één van onze Twiglers klanten. Toen we eind 2016 een test deden met onze eerste pop-up recruitmentsite, wisten we zelf ook nog niet waarom we zo succesvol waren. Dertig sites verder weten we dat gelukkig wel! Tijd om onder de vleugels van Twiglers uit te stappen en de wereld te veroveren met ons doeltreffend online product. Pleased to meet you, I hope you catch my name: The Next Crowd!
 
Dankzij de professionele uitstraling, volledig in eigen huisstijl en tone of voice, worden meteen de juiste kandidaten aangetrokken. Een ideaal hulpmiddel; helemaal als dit tijdelijk ingezet wordt voor projectrecruitment of  uitzenders om onder klantnaam te werven.
 
Online marketing support wordt effectief ingezet om een extra boost te geven aan de online werving. Dit om de juiste doelgroep direct te bereiken. Juist omdat alles gericht is op instroom van nieuw talent worden bezoekers niet afgeleid door overbodige bedrijfsinformatie.
 
Inmiddels weten steeds meer direct employers ons te vinden, maar we bundelen ook vaak onze krachten met intermediairs om direct employers volledig te ontzorgen. 
 
Wilt u ook geraakt worden door ons enthousiasme omtrent uw (tijdelijke) Werken-bij site?

Neem dan contact op met The Next Crowd - Boost your recruitment on demand!

Meer informatie over deze Werken-bij site vind u hier.

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin