Speel een ander spel!

Door een Werken-bij site in te zetten.

12/03 Speel een ander spel! | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

De Werken-bij sites van Twiglers worden op de Nederlandse markt goed ontvangen en opgepakt. Maar niet alleen in Nederland is dit een ideale manier om snel en tijdelijk kandidaten te werven, ook in andere landen werkt dit concept uitstekend. Vandaar dat wij deze sites in iedere gewenste taal kunnen opleveren. 
 
Deze vraag is ontstaan vanuit een klant die ook in het buitenland actief is met meerdere vestigingen. Als oplossingsgerichte organisatie is het uiteraard onze ambitie om hierop in te springen en een concreet antwoord te bieden voor dit vraagstuk, alleen hadden we op dat moment nog niet zoveel spreekwoordelijke kaas gegeten van hoe recruitment werkt in andere landen. We aten immers enkel onze eigen kaas! 
 
Na uitvoerig onderzoek en oriënterende gesprekken met samenwerkingspartners hebben we dit in kaart kunnen brengen. Inmiddels begrijpen we hoe je moet werven in het buitenland, hoe je dit snel doet en natuurlijk hoe je in een ander land optimale winst kunt behalen uit een eigen Werken-bij site. 
 
Dankzij dit helder beeld hebben we een goed “plan de campagne” kunnen maken en het voornemen uitgesproken om eens wat kazen uit andere landen te gaan proeven en testen. En dat valt in de smaak! 
Na oplevering van een aantal mooie Werken-bij sites in onze buurlanden is er ook grote belangstelling in Latijns-Amerika. We hebben dan ook maar direct een eigen productmanager op reis gestuurd en deze sluit - inmiddels al met een compleet team - mooie klanten aan op ons product. 
 
We kunnen wel rustig toegeven dat het er in het buitenland toch een tikkie anders aan toe gaat dan bij ons. Wij hebben teveel van alles. Waar wij tien jobboards hebben voor sollicitanten om te zoeken naar een baan, heeft een land als België bijvoorbeeld er nog geen drie. Qua online marketing campagnes speel je dan op een heel ander spelbord. 

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin