De focus op pijnpunten

Werven op microniveau

26/02 De focus op pijnpunten | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

In Nederland zijn wij op het gebied van online werving al een aantal flinke passen verder. In onze branche is de concurrentie niet meer te tellen, bijna iedereen speelt in op de wensen en behoefte van de klant. Bedrijven willen naast de corporate website een aparte Werken-bij site. Heel slim, want hiermee leg je de focus precies op hetgeen waar het om draait, de vacatures! Kandidaten hoeven niet eens op een Werken-bij site te zoeken naar de vacatures, ze krijgen ze zo aangereikt en het solliciteren kan direct beginnen. 
 
Maar welke leverancier kies je nu voor je Werken-bij site? Keus genoeg, behalve wanneer je op zoek bent naar een snelle, tijdelijke en vooral flexibele oplossing als werkgever. Dan kom je al snel uit bij Twiglers. De Werken-bij sites van Twiglers worden namelijk aangeboden als een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Dus wanneer de nood aan de man is, zorgen wij binnen drie dagen dat de website live staat en beginnen direct met de actieve campagne. Vervolgens kan de site na enkele maanden weer net zo eenvoudig offline gehaald worden en wordt het complete abonnement stopgezet. Ideaal voor iedere werkgever die graag efficiënt handelt en slim kosten bespaart. En wanneer er geen behoefte is aan een permanente Werken-bij site, maar wel behoefte aan een betaalbare oplossing op de momenten dat de organisatie de juiste persoon of personen niet gevonden krijgt. Voor deze vraagstukken is een tijdelijke Werken-bij site van Twiglers de juiste tool om in te zetten.
 
Benieuwd naar alle mogelijkheden, bekijk dan de website Twiglers over Werken-bij of neem contact op met Lizette via telefoonnummer 06-83451371. Zij vertelt hier graag meer over.
 

 

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin