Werken-bij site inzetten voor employer branding

Het begrip employer branding staat ...

09/01 Werken-bij site inzetten voor employer branding | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Het begrip employer branding staat voor werken aan het imago van uw bedrijf als werkgever, zodat de organisatie aantrekkelijk is voor nieuw talent, maar ook het behoud van goede medewerkers stimuleert. Employer branding draagt bij aan de bedrijfscultuur, de sfeer op de werkvloer, de productiviteit en naamsbekendheid.
 

Het employer brand (werkgeversmerk) moet dus relevant en geloofwaardig zijn. En onderscheidend ten opzichte van andere marktpartijen. Een sterke wervingscampagne - met visuals, vacature en video - die goed ingezet wordt, bereikt bovendien veel meer mensen dan alleen potentiële medewerkers. 
 

In tegenstelling tot de corporate website, waar vooral bedrijfsactiviteiten gepromoot worden, ligt bij een eigen (pop-up) Werken-bij site de nadruk op u als werkgever. Het is een belangrijk visitekaartje voor potentiële sollicitanten. Zij kunnen zonder afleiding alle relevante informatie vinden over vacatures, de bedrijfscultuur, arbeidsvoorwaarden en meer. Het geeft een transparant en compleet beeld van uw organisatie en als dit aanspreekt, kunnen geïnteresseerde kandidaten meteen solliciteren.
 

Met een Werken-bij site onderstreept u de employer branding, maakt u deze nog krachtiger. Het is een mooie profilering, die bovendien zeer effectief is en snel resultaat geeft. Dankzij de professionele uitstraling, volledig in de eigen huisstijl en tone of voice, worden de juiste kandidaten aangetrokken. Een ideaal hulpmiddel, helemaal als deze tijdelijk ingezet dient te worden voor projectrecruitment.

Geïnteresseerd en wilt u meer weten over dit onderwerp?  Mail ons of laat uw contactgevens hier achter.

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin