Interview Limitless Marketing

Met maar liefst 240 ontvangen sollicitanten in de eerste 60 dagen.

29/01 Interview Limitless Marketing | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Vanaf november 2017 heeft Limitless Marketing een eigen Werken-bij site. Met maar liefst 240 ontvangen sollicitanten in de eerste 60 dagen voldoet de Werken-bij site aan alle verwachtingen. Bovendien is de sales en marketing organisatie uit Rotterdam zeer tevreden over de professionele uitstraling van de site.

Als startend bedrijf is het fantastisch om zoveel aanmeldingen te ontvangen. Door het hoge aantal kandidaten heeft Limitless Marketing - eveneens via de Werken-bij site - een vacature voor recruiter uitgezet. Dit om een recruiter aan te nemen die alle kandidaten direct kan opvolgen en aandacht kan geven. “Ook zij vindt de Werken-bij site eenvoudig en handig om mee te werken. Ze neemt rechtstreeks contact op met de kandidaten om ze uit te nodigen voor een bedrijfspresentatie en eventueel aansluitend voor een sollicitatiegesprek. We proberen alle kandidaten zo goed mogelijk te informeren over Limitless Marketing en de mogelijkheden die wij te bieden hebben”, legt Heijink uit. “We houden van direct contact en korte lijntjes. Zo ervaren wij ons contact met Twiglers ook. Er kan snel geschakeld worden en ik kan de communicatie als prettig en informeel omschrijven.”


Namens Limitless Marketing raadt de oprichter/eigenaar andere organisaties zeker een Werken-bij site aan voor het werven van nieuwe mensen. Het is een efficiënte en relatief goedkope oplossing om snel aan kandidaten te komen.

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin