Werken-bij XPO Mijdrecht

Vandaag lanceren we weer een prachtige omgeving voor diverse functies in de logistiek.

20 / 10 Werken-bij XPO Mijdrecht | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

De organisatie in Mijdrecht is pas recentelijk opgezet en is dan ook – zoals geheel XPO Logistics – groeiende. Deze nieuwe omgeving biedt veel kansen om jezelf te laten zien en mooie uitdagingen om aan te pakken.

 

Je zal werken in een dynamische omgeving, waarin er altijd iets gebeurd. Met zijn allen zijn we gedreven om ónze vestiging succesvol te maken. Dus ben je een echte aanpakker en wil je helpen mee bouwen aan XPO Logistics en het distributiecentrum van Hudson’s Bay, solliciteer dan snel!

 

Bekijk hier de site

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin