Premium Partner van NUwerk.nl

Twiglers op de compleet vernieuwde versie van NUwerk.nl

23/10 Premium Partner van NUwerk.nl | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

De compleet vernieuwde versie van NUwerk.nl is in de lucht en heeft een prominente plek binnen NU.nl gekregen. Dankzij de medewerking van een aantal premium partners, waaronder Twiglers, en de content driven marketing zal dit platform een grote groep (latent) werkzoekenden aanspreken. Voor u is vooral belangrijk om te weten dat wij via dit enorm grote kanaal al uw vacatures - nog steeds op basis van no cure, no pay - kunnen doorplaatsen.
 
Potentiële sollicitanten van vandaag willen zelf de regie in handen houden, maar wel kunnen kiezen uit een groot en concreet aanbod. Een relevant aanbod. En dit is precies wat NUwerk.nl aanbiedt.
 
Als premium partner kan Twiglers dit enorm grote kanaal optimaal inzetten om meer traffic te genereren voor u! Het mooie is dat we deze hoge conversie kunnen meenemen en tegelijkertijd ons principe van ‘no cure, no pay' in ere kunnen houden. Hiermee bereikt u in de volle breedte nog sneller uw specifieke doelgroep. Dit resulteert in meer potentiële sollicitanten voor uw vacatures.
 
Net als voor NUwerk.nl zijn voor ons doelgerichte dienstverlening, persoonlijke aandacht, efficiency en transparantie belangrijke pijlers. Vandaar dat Twiglers werkt met een goed doordachte infrastructuur van sterke niches en sitemanagers die alles op alles zetten om een kandidaat te helpen. De samenwerking met NUwerk.nl stelt ons in de gelegenheid deze werkwijze verder uit te diepen.
 
 
 
 

NEEM CONTACT OP

 

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we dit samen in uw voordeel laten werken.

 

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin