Werken bij site gelanceerd - Intersnack

Het is maandag en weer tijd voor een nieuwe Werken-bij site!

31/07 Werken bij site gelanceerd - Intersnack | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en Jack Klijn maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabrikaten aan de voedingsmiddelenindustrie. Twiglers lanceerde voor Intersnack de (tijdelijke) werken-bij site;

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin