Blog

Lees hier alles van onze Twiglers, onze klanten en onze werkzoekenden! Wil je graag een gastblog plaatsen? Meld je!

24 / 03 Hoe krijg ik meer traffic op mijn recruitmentsite? | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Je recruitmentsite, of werken-bij site is het kloppende hart van je werving, maar hoe krijg je nu meer traffic? We hebben enkele belangrijke tips uitgewerkt!

Lees meer
24 / 03 Welkom in de hybride arbeidsmarkt: waarom het tijd is voor vacaturetitels met (OMS) | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Een krappe arbeidsmarkt, corona, de scheefgroei in vraag en aanbod, een spontane hittegolf, een nieuw ontdekte mierensoort en de veranderende economie maken een hele bijzondere cocktail van de arbeidsmarkt die we de komende jaren gaan zien met z’n allen.

Lees meer
24 / 03 Hoe je corona gebruikt om je recruitment sterker te maken | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

Bijna iedereen zit al weken binnen, dus ook recruitment Nederland. Lieve recruiters: bel vooral de psychiater niet als je al tegen de muren begint te praten, maar bel de psychiater als de muren terug beginnen te praten.

Lees meer
24 / 03 Zo komt je nieuwsbrief niet in de spam terecht | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

E-mailprogramma’s maken het marketeers steeds lastiger. Heb je net uren zitten werken aan een perfecte template, komt de nieuwsbrief in de spam terecht. Het resultaat: een minimaal openingspercentage, 0 conversies en een gefrustreerde emailmarketeer. Niet alleen kleine bedrijven hebben hier last van, ook de nieuwsbrieven van grote ketens komen soms in de ongewenste mail terecht.  

Lees meer
24 / 03 Waaraan voldoet een goede recruitmentsite? | Wij de werving, u de selectie - Twiglers

In vogelvlucht benoemen we de belangrijkste punten, waaraan een goede recruitmentsite minimaal moet voldoen:

Lees meer

Volg onze Twiglers

Volg ons op LinkedIn

' Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen '

Charles Darwin